Wij zijn Funimals

Een vrolijke hond met een sterke wil, een kat die al eens in de kuiten durft te bijten  en hun bezige baasjes die besloten om een webshop te openen! Dat is onze roedel, niet perfect, wel gelikt, maar vooral prettig (en) gestoord.

Let’s play…

Bij Funimals is spelen de boodschap. Spelen zonder kwelen. Je dier zal zot staan van ons bijzonder speelgoed en lekkere snacks. Met klassiekers zoals Kong, gekke pluche van Zippypaws tot ons uniek Belgisch aanbod, hebben we voor elk dier wat wils.

Maar het juiste speeltje vinden kan een hele uitdaging zijn. Je wil dat het geschikt is voor je dier qua grootte, technieken, duurzaamheid, enzovoort. Het foute speeltje wordt al snel saai en dan speelt je dier er toch niet mee. Daarom besloot ik een webshop te starten met goed advies zodat jij en je dieren fun beleven aan het spelen. Funimals, let’s play!

Funimals is ontstaan uit de nood voor goede speeltjes voor onze huisdieren, mijn twee schatjes op vier pootjes. Spelen maakt hen blij en rustig. En als zij dat zijn, ik ook.

Spelen zorgt ervoor dat je dier zijn of haar instincten gebruikt en technieken aanleert.

De webshop

Funimals is er voor jou online! We hebben ook een echt adres, de geboorteplaats van al je pakjes, maar een fysieke winkel bestaat momenteel niet.

Contact

2110 Wijnegem
België

Email: pia@funimals.be